Materiale debitabile cu jet apa

materiale compozite

plastic armat cu fibră de carbon / plastic armat cu sticlă
Debitatarea cu jet de apă abraziv are o serie de avantaje în cazul materiale compozite: rapiditate în debitare, păstrarea materialului curat și nedeteriorat – nu există murdărire și nici ardere, nu apar efecte de delaminare.

metal

oțel / aliaje de orice tip / aluminiu / cupru / alamă
Gamă foarte variată de materiale metalice care pot fi debitate prin folosirea jetului de apă abraziv. Orice tip de oțel poate fi debitat cu ușurință, fără deformare sau deteriorarea materialului. Rapiditatea, ușurința și păstarea materialului intact sunt caracterisitice și debitării aliajelor, aluminiului sau cuprului.

sticlă

Precizie și diversitate. Debitarea se face cu o înaltă precizie, iar gama de produse este foarte diversificată: de la sticlă subțire pentru ecranele telefoanelor până la sticla multi-strat.

piatră

Granit / Cuarț / Marmură / Piatră compozit
Orice tip de piatră poate fi debitat cu tehnologia WaterJet. Cele mai des întâlnite aplicații sunt: blaturi de granit, componente de quarț pentru oglinzi, pardoseli din marmură, decorațiuni de perete sau sculpturi.

beton

Ușurință și rapiditate în debitare. Orice tip de supafață din beton. Aplicațiile pot varia mult: de la trepte până la obiecte și decorațiuni arhitecturale sau panouri sculptate.

ceramice

Cele mai multe materiale ceramice pot fi debitate cu tehnologia WaterJet. Cu toate acestea, dacă duritatea materialului ceramic este mai ridicată decât cea a materialului abraziv , debitatarea nu se face în condiții de maximă eficiență.

cauciuc

Cauciucul moale sau spuma industrială pot fi debitate cu ușurință, chiar și în condițiile în care nu este utilizat materialul abraziv. Cel foarte tare, însă, este decupat cu ușurință folosind materialul abraziv.
Debitează aproape orice materialVrei să afli mai multe despre posibilitățile tehnologiilor Waterjet si FiberLaser?