Debitare cu Jet de Apa

Tehnologia folosita de Easycut - “WaterJet Cutting” sau debitare cu jet de apă, folosește un jet de apă abraziv de mare viteză pentru a tăia materiale de diferite texturi și grosimi.

 • Flexibilitate și adaptabilitate

  Tehnologia WaterJet permite debitarea materialelor cu jet de apa cu grosmi de până la 300 mm. Astfel, materialele pot fi extrem de variate: de la inox și aluminiu, până la sticlă, cauciuc, marmură sau chiar spumă industrială.

 • Precizie taiere cu jet de apa

  Capul utilajului se deplasează de-a lungul materialului. Astfel, debitarea materialelor cu ajutorul apei se realizează cu o foarte mare precizie, indiferent de forme și complexitate. Precizia taierii cu jet de apa cu ajutorul aparatului nostru este uimitoare si anume de ±0,025 mm, fiind de neegalat in comparatie cu celelate aparate disponibile pe piata din Romania.

 • Costuri reduse

  Folosind tehnologia pentru debitare cu jet de apă abraziv, pierderile de material sunt minime, ceea ce conduce la costuri mai reduse.

 • Diversitate

  Taiere cu apa ofera posibilitatea de a prelucra modele cu o geometrie complexă, fără a fi afectat materialul – fără arderi sau microfisuri.

 • Rapiditate

  Procedura WaterJet nu implică operații ulterioare de finisare, ceea ce garantează rapiditate în livrarea produselor comandate.

 • Putem debita o gamă extrem de largă de materiale

Pentru a vă convinge de calitatea debitării efectuăm GRATUIT mostre de tăiere cu jet de apa.

Un jet de apă abraziv este folosit pentru a trasa o linie subțire în materialul ce urmează să fie decupat. Pentru a crește puterea de prelucrare și a putea folosi astfel materiale diferite - de la produse din spumă industrială la cele din titan – este adăugat material abraziv.

granite

Parametrii tehnici - taiere cu jet de apa

ParametriiValori
Grosimea maximă a materialului ce se poate debita cu jet apa300mm
Fișiere acceptate pentru execuție.dwg, .dxf, .dwf, .ai, .cdr sau .eps
Dimensiunea maximă ce poate prelucra1500x1500 mm
ParametruValori
Diametrul jetului de apa0.652mm
Precizie de poziționare±0,025 mm
Prețuri
Prețul pentru debitarea cu jet de apa este influențat de material (grosime și compoziție), de grafică (timp de execuție), calitate (acesta poate varia între Q1 și Q5), precum și de cantitate.

Vrei să afli mai multe despre posibilitățile tehnologiilor Waterjet si FiberLaser?