domenii de aplicare

Arhitectură

Cu serviciile de decupare EasyCut, orice idee creativă prinde contur – fie că este vorba despre obiecte pentru decor, produse funcționale sau chiar instalații.
Tehnologia WaterJet permite, printre altele, realizarea de: ornamente arhitecturale; personalizare vinil, piatră sau marmură; realizarea de signalistică de exterior și de interior.
Cel mai adesea produsele acestea se regăsesc în proiecte realizate pentru: restaurante, spații comerciale, clădiri de birouri.

Companii

Pentru că există numeroase ocazii pentru a sărbători succesul în viața unei companii, EasyCut oferă soluții personalizate pentru cupe, trofee, plachete, medalii și insigne.

Industriile alimentare

Serviciile EasyCut pot fi utilizate pentru realizarea de componente și piese (în special din oțel inoxidabil și plastic) pentru liniile de procesare ale alimentelor dar și pentru cele de ambalare.

Educație

Proiectele universităților tehnice pot beneficia de avantajele tehologiei WaterJet. În ce mod? Tehnologia folosește jet de apă abraziv pentru debitarea unei game foarte largi de materiale și permite realizarea unor forme complexe. Pierderile de material sunt minime, iar structura materialului nu este afectată.

Transporturi

Folosind tehnologia de debitare cu jet de apă abraziv, pot fi realizate componente pentru: mașini de curse, motociclete, ambulanțe sau camioane comerciale. Dar nu numai. Produsele pot să deservească și alte categorii din domeniul transporturilor, deoarece EasyCut furnizează soluții și componente pentru elicoptere și avioane.

Medicină

Cele mai des întâlnite produse EasyCut pentru domeniul medical includ: instrumente chirurgicale din aliaje de oțel, componente din fibră de carbon pentru proteze și alte aparate ortopedice.

Aerospațial

Tablouri de comandă personalizate. Lame pentru turbine. Motoare cu reacție. Componente pentru sistemul de frânare și nacelă. Sunt doar câteva dintre produsele pe care le poate produce EasyCut folosind tehnologia de debitare cu jet de apă abraziv.

Cluburi sportive

Cupe, trofee, medalii, insigne personalizate. Sunt doar câteva dintre produsele pe care EasyCut le poate oferi, folosind tehnologia WaterJet.

Vrei să afli mai multe despre posibilitățile tehnologiilor Waterjet si FiberLaser?