Aplicabilitatea debitarii cu jet de apa

Aplicabilitatea debitarii cu jet de apa a celor de la EasyCut este extrem de variata intrucat prin folosirea acestei tehnologii se pot taia si decora materiale precum plasticul, otelul, cuprul, aliajele de metal, sticla, marmura, granitul, betonul, cauciucul si nu numai pentru a obtine forma dorita cu pierderi minume ale materialului, rapid si cu maxim de precizie.

EasyCut vine in ajutorul diverselor companii, prin realizarea de instrumente chirurgicale, componente din fibra de carbon pentru proteze, componente pentru autoturisme, componente pentru motoare cu reactie si multe altele deoarece debitarea cu jet de apa ofera flexibilitate, adaptabilitate si mai ales precizie. Compania EasyCut foloseste tehnologia WaterJet care presupune debitarea diverselor materiale cu un jet de apa abraziv care permite realizarea unor forme variate si complexe.

Intrucat piata s-a dezvoltat atat de mult din punct de vedere industrial in ultimii ani, EasyCut isi propune sa vina in ajutorul companiilor de pe piata cu solutii practice la preturi minime. Indiferent de domeniu, produsele pe care debitarea cu jet de apa le poate realiza reprezinta o solutie eficienta si utila datorita aplicabilitatii variate a acestei tehnologii.
Compania EasyCut se impune in domeniul debitarii prin livrarea produselor rapid si la timp, prin faptul ca materialul si structura sa nu sunt deteriorate si prin faptul pierderile rezultate sunt minime iar tehnologia WaterJet care foloseste jet de apa abraziv are un impact minim asupra mediului.

Vrei să afli mai multe despre posibilitățile tehnologiilor Waterjet si FiberLaser?